Ny start på Jägersro!

Magic Wonder kommer från en nolla på halmstad. Från bricka sju efter bilen blev det laddning mot tät, men hon fick svar och fick vandra i dödens. Det var tufft gäng och körande Tommy Karlstedt kände tidigt att hon var slagen och han lät henne bara springa i mål. Definitivt inget att säga om. Nu väntar ny start och det blir på Jägersro på tisdag. Nu är det voltstart och från bricka sex bör hon hamna vettigt till. Det är V65 och motståndet är tufft, men det är mot ston i hennes klass och lättare blir det inte om man inte vill harva i P 21-lopp.

Relay Runner manageras av Pia för det mesta och det rullar på riktigt fint. Hon tränar på bra och just nu är det bara lugna jobb. Vi blandar även in lite löshoppning och annat för att hon ska få ordning på alla sina ben. Hon ser fin ut i kroppen och är absolut på rätt väg efter snart ett års frånvaro. Spännande framtid följer.

Lillasyrran Fille d’Or är också på rätt väg. Hon har tränat nere på sanden ett tag och känns starkare och starkare. Igår var jag inne på banan för första gången på länge. Jag värmde henne i bakvarv och körde sedan 8 x 600 meter på rakbanan. Hon fick sträcka ut lite grand och känns fräsch och fin och det är huvudsaken. Nu hoppas jag att det får rulla på så här ett tag framöver. Då ser vi kval och start inom hyggligt snar framtid. Ett minus är att hon reser dåligt. Hon gillar inte alls att åka transport och är väldigt svettig när vi kommer fram. det är en klok häst och jag tror att det ordnar till sig med tiden.