Tillbaka i selen!

Då är jag tillbaka i selen efter en vecka uppe i stugan i Norrbotten. Härligt med lite vila! Innan resan dit var jag till kiropraktorn med Relay Runner och Fille d’Or och han hittade en den grejer som måste åtgärdas. ”Rillan” hade en ganska rejäl muskelskada på vänster lår. Det var en tydlig spricka på muskeln. Troligtvis efter någon smäll. Det förklarar nog att hon titt som tätt snubblar med just vänster bak. Nu får hon tränas lugnt ett tag och om tre veckor ska hon tillbaka för ny behandling.

”Fillan” hade en mindre muskelbristning högt uppe till höger om korset. Den blev behandlad och där ska vi träna på som vanligt. Hon har ju gjort det bra i provloppen på slutet och den här lilla skadan har nog inte påverkat alltför mycket. Med den åtgärdad lär det bli ännu bättre. Händer inget konstigt blir det kval om några veckor.

Magic Wonder tränade tufft innan min resa norrut och hon förtjänade en veckas vila. Jag var ute och joggade lugnt med henne igår och allt verkar bra. Jag kollar proppen och snart kommer hon ut till start.