Fille d’Or kvalade igår!


Fille d’Or
är nu inkvalad igen. Det skedde igår på Vaggeryd. Körande Kim Eriksson kände redan i värmningen att hon är lite tevande från start. Han tog en väldigt försiktig start och tappade några längder. Efter 7-800 meter var hon ikapp, men när hon var framme i rygg på närmaste häst slängde hon sig i galopp. Det var helt omotiverat och bara en dum grej, som Kim sa. Hon ställde sig hyfsat snabbt, men fick återigen jaga. Hon gjorde sedan ett skapligt lopp och klarade kvalet utan problem. Hon landade på 20,9 med en mycket trevande start och en galopp och det var godkänt. Det är lite oroande att hon fortfarande inte alls förstår vad tävling är. Hon springer mest och tittar på annat. Nu får jag se om det blir start eller om det blir ytterligare ett provlopp. Hon är fin i kroppen och verkar inte ha några fyiska krämpor i alla fall.

Relay Runner var på nytt besök hos kiropraktorn i onsdags. Han tyckte att muskeln såg mycket bättre ut den här gången och att läkningen är på rätt väg. Det blev chockvåg och laser och vi fortsätter med den lugna träningen ett tag till. Om tre veckor blir det ett nytt besök hos kiropraktorn.

Magic Wonder fick följa med till kiropraktorn i onsdags. Hon gick ett banjobb förra lördagen med tanke på comeback, men jag tyckte inte att hon kändes helt perfekt och därför stod jag över att anmäla. Med facit i hand var det nog ett klokt beslut. Kiropraktorn hittade en rejäl bristning på korset plus en del mindre saker. Det här gör att comebacken skjuts upp några veckor.