Magic Wonder i comeback!

Magic Wonder har haft några månader med vila och sedan rejäl träning. Senaste starten gjorde hon i april. Nu är det dags för comeback och det sker på hemmabanan Vaggeryd på måndag. Det blir i ett lopp för amatörtränade hästar med upp till 200.000 kr. Normalt sett hade jag inte anmält till det loppet, men nu måste hon komma igång och jag har inga större förväntningar. Det är också hemmabana och vi slipper resa. Hon fick bricka sju efter bilen i ett femtonhästarslopp och det är stor risk att det blir en besvärlig resa. Hon ser riktigt fin ut och har tränat bra och jag hoppas att hon är taggad för comebacken.

Fille d’Or har tränat på som vanligt efter kvalet. Hon känns pigg och glad och är hela tiden full av hyss. Någon debut är ännu inte inplanerad. Det finns några lämpliga lopp att välja bland, men eventuellt att jag tar ut henne i ett provlopp först.

Relay Runner tränas bara lugnt just nu. Hennes spricka i muskeln ser mycket bättre út och behandlingarna hos Stefan har verkligen gjort nytta. Det är nytt besök hos honom nästa vecka. Därefter hoppas jag att vi kan tuffa till träningen ett snäpp. Hon ser jättefin ut annars och det verkar som att hon längtar att få komma igång på allvar igen.