Träningsrapport

Magic Wonder har tränat på fint efter den relativt svaga insasten på Vaggeryd. Jag misstänkte att något inte stod rätt till, men enligt pulsmätaren är det i alla fall iinget som stör konditionen. Den är minst lika som när hon brukar starta. Hon känns pigg och glad och startar inom kort. Ska jag klaga på något är det att hon har några kilon för mycket på sig, men hon brukar tappa ganska snabbt när hon börjar starta.

Fille d’Or tränar också på riktigt bra just nu. Hon känns faktiskt kanonfin och verkar vara i fin harmoni. Igår när jag körde intervaller på sanden kom ett gäng motorcyklar och det gillar inte ”Fillan”. Nu fick jag även känna på att hon kan bli riktigt pigg och det var roligt. Normalt sett springer hon mest och halvsover. För henne blir det ett lyckat provlopp innan det är dags att öppna proppen.

Relay Runner gnuggas på av Pia och är ute 3-4 ggr i veckan i lugna och långa jobb. Mer trav nu är tidigare och enligt Pia känns hon bättre och bättre. Skadan i muskeln börjar att ta ihop mer och mer och i takt med det kommer vi att öka träningsdosen.

Catch and Run myser för fullt som nybliven mamma. Fölis, som förövrigt snart måste döpas, är rund och fin och återigen har vi fått ett bevis på att ”Catchan” är en bra mamma. Jag har börjat att fostra lillan en del med grimma, lyfta benen och annat och hon är hjälpsam.