Träningsrapport

Magic Wonder hade en ganska lugn vecka efter starten på Åby. Banan var stum och den sliter ganska hårt på hästarna. Senaste dagarna har vi dock trappat upp träningen igen. Hon känns fortsatt mycket smidig och fin i intervallerna på sanden. Jag anmälde förra veckan till Axevalla, men kom inte med på nästan 400 poäng. Vi provar igen den här veckan. Sedan fick hon följa med till kiropraktorn förra onsdagen för genomgång. Det var inget speciellt.

Filla d’Or går och väntar på sitt livs andra start, men som obesegrad vill jag suga på karamellen så länge det går. Jag har inte riktigt kunnat träna som jag vill senaste veckan och det beror på ett ganska stort sår som hon har på ena benen. I lugnt trav är det inga problem, men vid högre farter sprätter det upp grus i såret och det gillar hon inte alls. Istället har det varit många och långa turer och hon är alltid positiv i träningen. Nu får sårets läkning bestämma när nästa start blir av. Ska inte behöva dröja många veckor.

Relay Runner fortsätter med sina lugna jobb. Hon var också hos kiropraktorn förra veckan och fick en ny dos på sitt kotsensben. Pia säger att hon är extremt pigg i de lugna jobban och nästan ställer sig på bakbenen. Vi gnuggar på några veckor till innan vi bestämmer något nytt.