Intressant vecka

Magic Wonder startade senast på Halmstad. Hon slutade 7:a och tog matlappen i ett stentufft lopp och gick 15,7a 1640 och mycket mer kan jag inte begära av henne. Jag får försöka hitta lite lättare motstånd framöver och det har jag också gjort. Det blir på Axevalla på söndag i ett lärlingslopp. Hon fick springspår på andravolten och det är ett perfekt läge. Finns några bra hästar, men ingen omöjlig. Med bara tio dagar sedan förra loppet borde hon vara lite vassare den här gången. Hon tränar bara lugnt mellan starterna och allt verkar bra.

Fille d’Or har jag letat lopp för en tid och nu har jag hittat ett. Jag anmäler imorrn till Jägersro nästa torsdag i ett lopp upp till 15.000 kr för ston. Hon står perfekt inne. Snön har ställt till den en del träningsmässigt. Min fina rakbanan på sanden är inte körbar och på många av vägarna är det för mycket snö. Man får vara lite påhittig och träna vad som bjuds. Hon har gått lite snöpulsning och det är jättebra träning, men det finns också en risk att hon blir lite väl seg av det. Hon får också trava på hårda snövägar och det gillar hon. I morgon vet vi kusk, motstånd och spår och det är alltid lika spännande.

Relay Runner var till veterinären i onsdags för koll av hennes kotsensben. Det yttre som var dåligt senast har blivit klart bättre, men nu var det inre sämre. Vi ska prova med samma behandling och träning som tidigare och visst kan det funka, men nu lutar det ganska kraftigt åt avelsboxen. Tids nog vet vi.

Dottie Green växer och mår gott i lösdriften. Hon retas med övriga hästar och verkar ganska busig av sig. Det är en jättefins häst som blir rolig att följa. Sälja eller behålla är den stora funderingen just nu.