Träningsrapport

Magic Wonder har varit strålande bra i sina starter på slutet och är i sitt livs form som 9-åring. Det glädjer mig enormt. Hon hade det inte enkelt i början i debuterade först som 6-åring. Hon gör alltid sitt bästa och troligtvis är det just det som gör att det går så bra just nu. Efter andraplatsen på Åby i början av februari fick hon vila en vecka. Därefter har hon tränat sina lugna turer och hon känns fortsatt mycket pigg och glad. Nu startar hon på Åby nästa vecka och innan dess ska hon få en ögonöppnare.

Fille d’Or har haft en lugnare period efter senaste starten. Egentligen inte medvetet, men det har varit lite väl mycket snö här på vägarna och jag har inte velat köra så fort med henne. Hon behöver superfäste för att få bästa effekt på träningen och jag inväntar bättre underlag. I lugnare farter känns hon mycket fin och och hon skriker efter att få lägga sig i grejorna och bara dra iväg. Lugn, lugn säger husse. Ska kolla i helgen om det är körbart på rakbanan på Vaggeryd. Den ligger parallellt med E 4:an och det blir bra sparring i så fall. De i bilarna lär nog undra vem som kör förbi på insidan…

Relay Runner gör framsteg med Pia. Hon tömkör hemme varje morgon 06:00 när hundarna ska luftas. Behandlingarna hos kiropraktorn ser ut att göra nytta. Hon musklar sig bättre än tidigare och verkar helt enkelt må bättre i kroppen. Det blir roligt att se vad som händer i vår. Fortfarande har jag inga större förväntningar, men hoppet lever och det är gott nog.