Skön tur i solen

DSC_0191

Idag var jag ute med två hästar. Fille d’Or har ett sår på en has och hon har gått lite lugnare de senaste dagarna. Annars har hon tränat riktigt bra sista 2-3 veckorna när vägarna blivit bättre och bättre. Före det var det lite sisådär och då har det mest varit mängträning. Det behövs det också, men det gör ju att det dröjer lite längre än planerat till start. Hon känns fin och det ska nog inte vara alltför långt till start.

Magic Wonder har också gnuggat på riktigt bra. Hon startade senast i slutet av februari och det är alltid lättare att hålla en startklar häst i form även om det är lite sämre träningsförhållanden. Hon har fått några rejäla genomkörare på slutet och idag anmälde jag henne till start på Jägersro på tisdag. Återigen drog vi Svarte Pepper och det blir bricka åtta efter bilen i ett stolopp över 2640. Andre Eklundh kör och vi får väl ta det som en bra genomkörare inför kommande lopp.

Relay Runner går rejäl motion just nu under Pias vård och hon låter så där mysigt nöjd med hästen. Det verkar som att behandlingarnaa hos Stefan Andreasson har gjort stor nytta. Hon ”tappar” inte längre vänster bak, som hon gjorde till och från i fjol. Vi fortsätter så här ett tag till så att hon får bygga upp sig med muskler.

Nu laddar vi för ”Jägers” på tisdag! Våren och värmen är på gång och hästarna också.