Nu är det nära!

Magic Wonder startade senast för tre veckor sedan. Därefter har jag siktat på ett lopp på Vaggeryd den 17:e maj. Där står hon perfekt inne i ett långlopp. Hon har tränat på fint efter förra loppet och har säkert bra form för dagen. Hon har bytt päls och äter som hon ska. På slutet har hon gått på sanden här hemma och hon känns riktigt fin. Anmälning på fredag.

Fille d’Or är också på väg mot start. jag anmäler nog den närmaste veckan. Hon har tränat på bra under ett par månader och har byggt på sig en hel delk muskler. Får hon starta på kontinuerligt tror jag på fin utveckling där. Jag har hunnit med två banjobb på Vaggeryd. Båda gångerna har jag kört 2600 m med ganska snabb avslutning. Känns bara bra.

Relay Runner är halt för dagen. Höger framben spökar. Jag hoppas på en mindre hovböld eller liknande. Hon går utan större problem, men i trav syns det att hon är besvärad. Vi avvaktar några dagar innan vi gör något. Annars har Pia gnuggat med henne riktigt fint sista månaden och hon både ser och verkar i fint slag. Hon har kommit upp i lite högre farter utan bakslag. Nästa vecka blir det kiropraktorn för henne. Hoppet lever.

Övriga hästar på gården lever och mår och har det bara härligt. Lilla Dottie Green, 1-åringen efter Catch and Run, växer i jämn takt och ser riktigt fin ut.