Start på Axevalla!

I morgon är det dags på Axevalla. Magic Wonder startar i ett lärlingslopp och kusk blir Viktor Svanstedt. Ett ganska lämpligt lopp som jag ser det och bricka tre från främre volten passar fint. Formen är kanske inte på topp, men hon har tränat på bra efter loppet på Vggeryd får ca en månad sedan. Jag hoppas att hon ska göra ett bra lopp och tjäna en slant.

Fille d’Or startade på Vggeryd förra veckan och det blev lite av en plattmatch. Förvisso förstörde en galopp i första sväng väldigt mycket, men jag tycker ändå att hon borde ha kunnat bättre efter att ha hamant sist i kön. Nu såg hon bara stinglös ut sista 500 m och var nästan två sekunder sämre än i loppet på Halmstad tre veckor före. Det här gjorde att jag kollade upp henne i tisdags. Det visade att hon hade en mindre låsning i höften och behövde behandlas. Nu vilar hon en vecka och kommer sedan ut bättre om några veckor.

Sedan kvalade Homerun in förra veckan. Den ende avkomman efter Catch and Run som jag sålt. Han har fyra år nu och tränas av Maria Rosenberg på Tingsryd. Det har varit lite småstrul på vägen, men nu hoppas jag att han är på gång och på filmen som går att se på Kalmars hemsida syns det att han kan springa. Skoj, mycket skoj!