Två till start på Vaggeryd!

Spännande dag på Vaggeryg på söndag. Två hästar ska nämligen starta. Det börjar i lopp 1 för Fille d’Or. Senaste starten gjorde hon i början av juli och då var hon bra. I början av augusti fick jag stryka henne från ett lopp och hon fick vara ifrån någon vecka. På slutet har hon tränat på bra, men jag tror att det fattas lite för att hon ska vara på topp. Det här loppet blir främst en bra genomkörare inför kommande lopp.

Jag har större förhoppningar på Magic Wonder som startar i uttagningsloppet till amatör-SM. Det är 1640a och det är första gången på länge. Det brukar hon trivas bra med. Hon fick bricka 3 och det finns inte så mycket att klaga. Hon möter ett par som hon trioligtvis inte kan slå, men med ett bra lopp brukar hon ha en trudilutt till slut. Rygg ledaren i hårt tempo är drömscenariot. Hon har kännts riktigt vass här hemma på slutet och där tror jag på toppform. Blir nog barfora runt om för tredje gången i hennes karriär.