Ett av karriärens bästa!

Magic Wonder gjorde ett av karriärens bästa lopp när hon slutade tvåa på Vaggeryd. Hon öppnade raskt, men körande Per-Ingmar Persson hade inget annat val än att snällt sätta sig i dödens. Där blev hon kvar hela loppet och hon kämpade storstilat hela vägen och närmade sig faktiskt vinnaren på slutet. Det var uttagning till SM och det var bara ettan som gick vidare. Nu får hon pusta några veckor innan vi ger oss in i matchen igen. Hon har i alla fall toppform för dagen.

Det gick sämre för Fille d’Or som slutade oplacerad i sitt lopp. Ingen skugga ska dock falla på hästen. Med 20 meters tillägg hamnade hon längst bak i ett 15-hästarsfält. Det gick bara 21 första varvet och körande Lasse Högström sände iväg redan 1300 meter kvar. Hon harvade i tredjespår i ett varv innan både motivation och krafter tröt. Lasse var snäll mot henne och lät henne bara springa med in i mål. Det blev helt enkelt totalfel och återigen fick jag bevisat för mig att man i möjligaste mån ska undvika att starta med tillägg. Hästen såg i alla fall fin ut och hon behövde en genomkörare. Där blir det ny start mycket snart.