Fina jobb i helgen!

Relay Runner tränar på bra för tillfället och vi har fortfarande förhoppningar om att hon ska kunna komma tillbaka till tävlingsbanan. I söndags körde jag ett lugnare intervallpass med henne. Det blev 5 x1000 meter i “lämplig fart”. Hon känns helt klockren i travet och är lugnare än när man körde intervaller med henne innan skadan. Hon verkar också ha bra ork och var inte speciellt trött ens efter sista heatet. Nu lägger vi något intervallpass med jämna mellanrum, men fortfarande är det lugn uppbyggnad som gäller.

Fille d’Or fick besöka sanden. Hon gick åtta heat och var fin på det. Hon är lite småslö och tar inte ut sig mer än vad som behövs. Hon har riktigt bra ork för dagen och nästa gång ökar jag nog till tio heat. Jag letar lopp till henne och anmäler nog den här veckan.