Vinst på Halmstad!

I söndags tog Fille d’Or karriärens andra seger i sin tionde start. Efter strykning hade vi bricka ett och Johan Svensson som körde för första gången tog ledningen utan större problem. Innan loppet hade vi pratat om att köra hela vägen. Dels för att Fillan hittills visat sig väldigt slö i loppen och hon behöver påminnas och dels för att inte bjuda in hästarna på tillägg alltför lättvindigt. Johan var framme med pisken redan efter 500 meter och sedan fick hen meta på henne mest hela tiden. Hon höll 18-tempo hela vägen på en väldigt kladdig bana. Det blev ett rafflande upplopp, men Fillan höll undan för två hästar som kom långt ute i banan. Pga poängbrist tvingades vi ut i ett P 21-lopp och prissumman gör en inte stormrik, men nu har vi poäng som gör att jag kan matcha bättre. Allt verkar bra efter loppet.