Magic ut på Halmstad!

Magic Wonder startar i morgon på Halmstad. Det är ett stolopp och hon står på start från bricka 1. Det är helt perfekta förutsättningar. 2640 är absolut inga problem och att det är DD brukar innebära att det blir full fart hela vägen och det är bara positivt. Hon har bara tränat lugnt efter fjärdeplatsen på Mantorp och jag gissar att formen är strålande.

Fille dÓr ska anmälas på måndag. Det är till ett lopp på Kalmar på fredag. Hon fick slicka såren en vecka efter loppet på Halmstad senast där allt blev fel. Hon kändes jättefin i ett tufft jobb i fredags och hinner få ett jobb till innan det är dags för start. Även om hon vann lopp näst senast känns det som att hon springer med ett par växlar sparade. Klurar hela tiden hur vi ska få fram överväxlarna, men tids nog lär det lossna.

Relay Runner gnuggas på som vanligt av Pia. Hon skulle gå ett lite tuffare jobb i helgen, men köttstyckning och andra konstiga orsaker gjorde att vi helt enkelt sköt det framöver. Det lär bli på tisdag eller onsdag. I Pias lugna jobb känns hon riktigt fin.

Dottie Green, 1-åringen efter Catch and Run, är på inkörning. Är hon lika förnuftig som sina syskon lär det gå ganska snabbt och då ska det bli roligt att bygga upp henne i vinter.

Hennes storebror Homerun har visat sig vara en riktigt bra häst. I tisdags vann han på Jägersro. Det var ett långlopp och dessutom fick han vandra i dödens. Han visade sig klart starkast och var aldrig riktigt hotad över upploppet. Jag säger ett stort grattis till ägarna Carlssons och tränaren Maria Rosenborg. För en uppfödare värmer det i hjärtat att se hästen i en sådan strålande författning.