Fille d’Or bra som trea!

Två starter förra veckan. Magic Wonder kammade noll i ett V64-lopp på Halmstad. Hon fastnade i 4:e invändigt och såg aldrig dagens ljus. Hon var halvpullandes hela loppet och såg lysande ut. Kusken Markus Niklasson var frustrerad efter loppet, – vi vinner ju faaan loppet med fritt! Hon var helt okörd och tussarna var kvar. Seger hade det kanske inte blivit, men åtminstone en bra placering. Det positiva är att formen ser ut att hålla i sig och att hon står perfekt inne i ett lopp om några veckor.

Sedan var det dags för Fille d’Or i fredags. Bricka fyra var inga problem och körande Lasse Högström placerade henne i 3:e inner. Tyvärr blev det ingen körning och ledaren fick bestämma första varvet till knappt 20 och det gynnar inte Fillan. Lasse letade sig ut i andraspår 5-600 kvar. Vid attack galopperade hästen framför och då blev det stopp för ett ögonblick. Sedan spurtade hon mycket bra och bärgade tredjeplatsen med marginal och gick också för fullt över mållinjen. Hon var inte speciellt trött efter mål, men det här är en häst som inte riktigt förstått att bruka sig för fullt ännu. Nu hoppas vi på ny start om 2-3 veckor. Inget bestämt ännu.