Ny start på gång!

Fille d’Or har tagit det ganska lugnt eter starten på Kalmar senast. Nästa start blir nu på fredag, även det på Kalmar och i ett liknande stolopp som senast, men en liten klass högre. Hon har mest gått lugna jobb. Hon fick ett lite tuffare i tisdags och kändes jättefin. Hon var valdigt brunstig senast och det kommer hon inte att vara den här gången. Om det är ett plus eller minus kan jag inte bedöma. Känslan är att det är ett plus att hon inte är brunstig. Det blir en ny kusk den här gången. Kim Eriksson rattar tömmarna. Han har kört henne två gånger tidigare. Bricka fyra igen var ingen hit, men sist gick det bra även om det blev en tappstart.

För Magic Wonder väntar nog start nästa vecka på Åby. Hon känns helfin i jobben och formen är nog fortsatt bra. Nu blir det ett tufft jobb i helgen och sedan bör hon vara redo. 3,5 vecka är kanske i längsta laget mellan starterna, men det ska nog inte vara något stort minus. Anmälan på fredag.

Relay Runner tog jag till veterinär förra veckan. Mest för att jag hade en plats ledig i lastbilen. Jag ville kolla hennes kotsenben, där hon hade sin skada. Nu var den helt utläkt och då kan vi öka på träningen utan att oroa oss. Hon tränar på bra och trots 2,5 års frånvaro börjar jag att tro på comeback så småningom. Grymt i så fall.