Fille d’Or studsade tillbaka!

Extra nervöst på Mantorp igår med Fille d’Or efter galoppen på Kalmar i starten före. Den här gången hade vi bricka ett och bara tre på startvolten så förutsättningarna gick inte att klaga på. Micke J Andersson fick chansen i jollen. Efter värmningen fick jag ett mindre tips av Micke om checken. Hon springer och rycker med munnen ibland och Micke hade en idé om vad det kunde bero på. Vi gjorde en mindre justering och Micke tyckte det blev bättre i loppet. Hon gick klockrent från start och tog ledningen utan problem. Sedan körde Micke på ganska bra och öppnade första 500 på drygt 16. Sedan kom favoriten och vinnaren upp och utmanade och Micke valde klokt att släppa efter varvning på drygt 15. Sedan var det bra körning hela vägen. Fillan såg lite trött ut i sista kurvan, men höll farten strålande och tog faktisk in lite sista 20 m. Segstark var Mickes omdöme efter loppet. Skönt med ett positivt besked och nu finns bra med poäng för vidare matchning. Kan vara dags för debut med ett autolopp kanske?