Jägersro tisdag

I morgon är det avresa till Jägerso med två hästar, båda faktiskt inom V 64 och det är kanske att matcha lite fär hårt, men det var två stolopp som passade perfekt.

Fille d’Or är först ut. 1640 a från bricka fem. Hon gör sitt första autolopp och är alltså helt osynad på den varianten. Jag får för mig att hon kan vara riktigt vass från start, men jag tror också att hon behöver några lopp för att riktigt fatta. André Eklundh kör henne för första gången och det blir kul. Han sköter alltid tömmarna väl och är dessutom väldigt trevlig. Egentligen hade jag tänkt att hästen skulle vara inne i lite av vinterträning, men vi har ju ingen vinter och därför väntar vi. Hon var hos veterinär helt utan anmärkning i december. Sedan har hon tränat stentufft några veckor och möjligtvis kan hon vara lite seg. Det roliga blir att testa sprint och auto.

Magic Wonder var en besvikelse senast. Hon var tom 600 m kvar, men kämpade sig i vanlig ordning till en peng. Vet inte om det var en tillfällighet eller om hon helt enkelt hade tappat formen. Även med henne var jag inne på lite vila och vinterträning, men vi har helt grymma träningsförhållanden just nu och då är det bättre att träna på och se vart formen tar vägen. Hon brukar ha fin form i början av åren. Nu blir det 2140 a från bricka tre. Spets och släpp är som vanligt målet. Hon känns jättefin i jobben och jag tror och hoppas på en bra insats. Då blir det pengar igen.