Magiskan bra på Jägersro!

Utflykten till Malmö och Jägersro slutade med ett godkänt resultat. Fille d’Or hade inga problem att lösa bilstart. André körde inget, men ändå kom hon iväg skapligt snabbt. Efter starten rusade två hästar iväg och “Fillan” blev ensam som tredje häst. Som vanligt var hon lite trög och gick inte riktigt upp i rygg. Hon hängde med skapligt till slit och slutade 5:a och tjänade en fin slant. Trög var kuskens omdöme och det är samma som övriga kuskar sagt. Hon var inte speciellt trött efter mål. Nu får hon några veckors vila innan hon går in i en träningsperiod. Blir knappast någon start förrän början på mars kanske.

Magic Wonder gjorde däremot ett bra lopp igen och därmed var loppet på Åby ett olycksfall i arbetet. Nu satsade André stenhårt från bricka tre, men hon rumplade till i den höga farten och spetstriden var körd. André fick istället backa sist och hamnade till slut i fjärde inner. Där satt han kvar och André letade lucka över upploppet. Hon slutade 6:a och med fick med sig slant och gick i mål med krafter kvar. André var jättenöjd med henne efter loppet. Hon får ta det lite lugnare utan att vila och det blir ny start när det kommer ett passande lopp.