Strålande insats på Axevalla

Magic Wonder slutade 3:a på Axevalla efter en strålande insats. Jag förstod att loppet på Åby skulle föra henne framåt en hel del. Redan i värmningen syntes det att hon var taggad och sugen att tävla. Det var fin bana och därför blev det barfota runt om. Från bricka 10 tog Micke J en ganska försiktig start och hamnade till slut en bit ner invändigt. Det blev också ganska tuff körning hela loppet och ”Magiskan” gottade sig en bit ner i fältet. På sista långsidan började Micke J att leta sig ut i slagläge. Han hittade en bra väg och spurten var strålande. Hon slutade trea och det får vi nog erkänna var maxplaceringen i det loppet. Ettan och tvåan var för bra. Micke J, som kört henne flera gånger, sa att han aldrig känt henne så fin. Nu är det lite dåligt med lopp närmaste tiden och hon får träna ganska tufft istället. I början av april dyker det upp mer lopp och då kommer vi ut igen.