Sval insats på Halmstad

Magic Wonder testade lyckan på Halmstad i måndags. Allt såg lysande ut innan start. Jag hade stora förhoppningar om en plats bland de tre åtminstone. Det regnade till och från hela dagen och strax innan start kom en störtskur av sällan skådat slag. Banan var inte bra när det var dags för start. Hon fick en hygglig start och hamnade en bit ner i andraspår. Det såg bra ut till 500 m kvar, men när attacken skulle sättas in var det tomt i tanken. Hon gick inte ens upp i ryggar som hon alltid gör. Sedan höll hon bara farten och slutade i det slagna fältet. Kusken trodde att det var stänket som störde. Jag tror att hon blev ömfotad på den dåliga banan. Hon var inte alls trött efteråt och brukade sig inte för fullt. Med lite distans är jag inte alls orolig. Bara att anmäla ut igen.