Magiskan toppbra på Åby!

Det blev en fin tredjeplats för Magic Wonder på Åby i torsdags. Hon såg jättefin ut i värmningen och allt var bra inför loppet. Vädret var också bra och banan kanonfin så jag bestämde mig att köra barfota runt om. Två lopp innan vårt lopp kom dock kanske årets åskskur och på några minuter blev banan blöt och hård. Med vetskap om van som hände på Halmstad i starten innan på liknande bana tog jag ett snabbt beslut att ändra till skor fram. Det blev lite stressigt att spika på nya skor, men jag tror att jag valde rätt. Från bricka tre var hon lite trevande från start, men hon hamnade till slut i tredje inner. Det var jämn och hög fart hela loppet och det passar perfekt. Magiskan såg lysande ut hela vägen och runt sista kurvan där jag stod satt körande André Eklund bara och höll i sig. Han fick backa runt lite och tappade fart, men spurtade sedan storstilat fram till tredjeplatsen. 30 meter till och hon hade vunnit. Ett av karriärens bästa lopp. Hon var inte speciellt tagen efter loppet och det är bara att konstatera att loppet på Halmstad var ett olycksfall i arbetet. Toppformen sitter där!